top of page
www.fotograafjessie.nl Foto 37.jpg

Ademwerk: Jouw innerlijke kompas op het pad van herstel

Maak opnieuw verbinding met je lichaam, doorbreek trauma's, en herstel op een echte en authentiek manier. Ademwerk doorbreekt de overlevingscyclus, bevrijdt opgesloten emoties en laat je diep duiken in je onderbewustzijn. Met krachtige technieken en veilige begeleiding, herontdek je jezelf. Laat controle los, adem diep en omarm je innerlijke kracht.

Word meester over je adem en je leven

Bij Ademwerk draait het allemaal om het herstellen van de verbinding met je lichaam en het aanpakken van diepgewortelde trauma's. Dit is geen zweverig gedoe - dit is rauw en echt.

"Verdiep je Adem: Ontdek de Helende Kracht van Ademwerk"

Breathwork sessies

Tijdens een ademhalingssessie met breathwork, maak je bewust volledige en diepe ademhalingen in je buik en borst. Hierbij adem je door je mond in plaats van je neus. Voor de meeste deelnemers bevordert de mondademhaling het vrijkomen van verschillende emoties, en activeert deze specifieke ademhaling een fysiek en mentaal proces in ons lichaam en geest.

Daarnaast worden er diverse hulpmiddelen gebruikt, zoals zachte aanrakingen, het tikken op drukpunten en schudden, om eventuele blokkades in je lichaam en geest los te laten. Door het gebruik van ademhaling en deze combinatie van hulpmiddelen ervaar je de voordelen van breathwork.

Breathwork sessies
IMG_4636.jpg

1-op-1 

Breathwork Privé

Ontdek je innerlijke zelf en herwin emotionele balans met een privé breathwork sessie. Verkrijg dieper inzicht in jezelf en jouw waarden, verwerk traumatische ervaringen en laat spanning en stress los. Voel je zorgeloos, gelukkig en wel. Laat mij je begeleiden naar innerlijke harmonie en welzijn met mijn op maat gemaakte ademhalingssessies.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-09 om 09.24.56.jpg

Groepssessie

Breathwork

In mijn groepssessies ontdek je de kracht van ademwerk. Het is een reis naar zelfverbinding, weg van je gedachten, en in je eigen lichaam. Samen ademen, maar individueel ervaren. Dit is een toegankelijke gelegenheid voor nieuwkomers in ademwerk om deel te nemen aan deze unieke groepssessies en de voordelen van deze bijzondere ervaring te beleven.

www.fotograafjessie.nl Foto 8.jpg

Groepsessie Xtra

Breathwork extra

In deze sessie bied ik de mogelijkheid tot diepgaand zelfinzicht en het ontdekken van persoonlijke waarden. Groepssessie Xtra wordt verrijkt met klankschalen, rustgevende muziek en beweging. Daarnaast  creëer ik een omgeving waarin deelnemers antwoorden en nieuwe inzichten vinden. Dit is een persoonlijke ontdekkingsreis, los van maatschappelijke verwachtingen, waardoor deelnemers zichzelf opnieuw ontdekken en hun eigen behoeften leren herkennen.

Over Ingeborg Schippers 

Transformeer je leven met ademwerk: ontdek een stressvrij en ontspannen leven

www.fotograafjessie.nl Foto 24.jpg

Ingeborg Schippers

De reis naar authenticiteit: van rebel naar de kracht van innerlijke transformatie

Herken je dat ook? Ik heb me altijd al anders gevoeld, en dat pad was geen wandelingetje in het park. Ik kom uit wat sommigen een chaotisch gezin noemen, maar ik noem het liever een gezin met ouders die hun uiterste best deden, zij het met hun eigen beperkingen en gewoontes.

 

Als kind besefte ik al snel dat er iets niet klopte, dat ik niet altijd mezelf kon zijn, dus ontwikkelde ik overlevingsmechanismen om te dealen met uitdagende situaties. Ik werd een rebel en later ontwikkelde ik zelfs verslavingen, alles om mijn diepste gevoelens te vermijden.
 

De dans van de tegenstellingen

Jarenlang danste ik met de tegenstellingen in het leven. Soms dacht ik dat ik gelukkig was, maar achteraf besefte ik dat ik mezelf behoorlijk voor de gek hield. Mijn ego zei: "Kom op, je hebt het goed, stel je niet aan. Als het even tegenzit, krabbel je gewoon weer op." Dat, samen met een flinke dosis humor, bracht me behoorlijk ver.

Hi, ik ben Ingeborg Schippers (1970), moeder van een 20-jarige dochter, mindset- en ademcoach, woonachtig in..." en ga zo maar door. Maar ben ik dat echt? Ik heb een naam, een lichaam en gedachten, maar dat ben ik niet.

Be Uplifted
www.fotograafjessie.nl Foto 10.jpg
Ingeborg Schippers klankschaal.png
Breathwork in één adem: de sleutel tot zelfheling door het omarmen van onverwerkte trauma's en emoties, waarbij je liefdevol aandacht schenkt aan je innerlijke gevoelens.
Boek een sessie
bottom of page